Μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες του χρόνου πλησιάζει, τα γενέθλια του παιδιού σας! Από τη μία οι γονείς προσπαθούν να διοργανώσουν το καλύτερο παιδικό πάρτυ σε μία προσιτή τιμή και από την άλλη τα παιδιά αναμένουν με προσμονή αυτή την ημέρα, που έχει ταυτιστεί με πολύ παιχνίδι, χαρά και γέλια.

Η ψυχαγωγία σε ένα πάρτυ παίζει το σημαντικότερο ρόλο, γιατί όπως είναι γνωστό, τα παιδιά είναι απαιτητικά και σίγουρα αποτελούν τους πιο αυστηρούς κριτές. Γι’αυτό το λόγο τα Volta Fun Town δίνουν έμφαση στην ποιοτική διασκέδαση των παιδιών, με απολαυστικές δραστηριότητες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Κάστρα παραμυθένια,  ζούγκλες  για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης, τραμπολίνο για διασκέδαση στα ύψη,  baby kart και λιμουζίνες για μελλοντικούς οδηγούς, baby boats για μικρούς καπετάνιους, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείς να συναντήσεις στα πάρκα των Volta Fun Town.

Τα Volta Fun Town γνωρίζουν πως να διοργανώσουν ένα παιδικό πάρτυ που θα το θυμούνται όλοι, παρέχοντας: προσκλήσεις για τους καλεσμένους, εορταστικό στολισμό του χώρου, service και party girl αποκλειστικά για εσάς, cake και donuts για τους γονείς, 1 δραστηριότητα δώρο για κάθε παιδί καθώς και birthday gifts στους εορτάζοντες! Μπορείτε επίσης, να επιλέξετε το παιδικό μενού της αρεσκείας σας, με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 4839400 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για party στο www.voltafuntown.gr

Please follow and like us:
Pin Share