Το Πάσχα πλησιάζει και τα Volta Fun Town, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό και εορταστικό κλίμα για τα παιδιά.

Εσείς έχετε πάρει την Πασχαλινή σας λαμπάδα; Αν όχι, στα Volta Fun Town σας περιμένουν εκπλήξεις! Από τις 10 έως και τις 15 Απριλίου όλα τα παιδιά, κατά την είσοδό τους στον παιδότοπο, θα λαμβάνουν μία χειροποίητη λαμπάδα και ένα προστατευτικό κυπελάκι, ενώ ταυτόχρονα θα παίρνουν μέρος στον Πασχαλινό διαγωνισμό των Volta Fun Town για να κερδίσουν πλούσια δώρα. Σετ παιδικής περιποίησης από την Frezyderm, παιδικά t-shirt από την Alouette, παιδικά σανδάλια από την Helios sandals, οικογενειακές φωτογραφίσεις και πίνακες σε καμβά από την Came Photography, γευστικές αποδράσεις με άφθονα Kit Kat καθώς και καφετιέρες NESCAFE Dolce Gusto για τους ενήλικες συνοδούς που παραμένουν παιδιά.

Το φετινό Πάσχα στην πόλη θα σας μείνει αξέχαστο γιατί θα έχει πολύ παιχνίδι, γέλια, χαρές και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε στα Volta Fun Town για να το ζήσουμε παρέα!

 

Σημεία συνάντησης:

Volta Fun Town: Athens Metro Mall (2ος και 3ος όροφος), Athens Heart, Avenue, Μαρίνα Φλοίβου και Sports Park στα Σπάτα

Please follow and like us:
Pin Share