‘Ενας νέος, μοναδικός χώρος διαμορφώθηκε στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall από τα Volta Fun Town. Με pop διάθεση και disco ύφος το Volta Fun Town Cloud | Rollers & Lounge έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των μικρών μας φίλων αλλά και των συνοδών τους!

Καθημερινά, τα παδιά φοράνε τα πατίνια τους και ρολλάρουν ασταμάτητα σε μία από τις πιο σύγχρονες πίστες Roller Skating της Αθήνας! Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν εδώ… Ο διαδραστικός τοίχος αναρρίχησης – DigiWall – που βασίζεται στην τεχνολογία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών συνδυάζει τη σωματική δραστηριότητα με το παιχνίδι, αφού τα παιδιά χρησιμοποιούν τις αισθήσεις τους ενώ παράλληλα σκαρφαλώνουν! Φυσικά, οι παιχνιδομηχανές νέας τεχνολογίας – Arcade Games – δε θα μπορούσαν να λείπουν από το Cloud.

Και τι γίνεται όταν έρχεται η ώρα του Party;

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Party Area» στο Cloud αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε το ιδανικό event για κάθε περίσταση. Η ομάδα των Volta Fun Town έχει προτάσεις πάντα βασισμένες στις δικές σας ανάγκες, γιατί στόχος μας είναι να γιορτάσουμε μαζί και να ζήσουμε στιγμές γεμάτες γέλιο και χαρά, που θα μείνουν ανεξίτηλες!

Το Volta Fun Town Cloud | Rollers & Lounge εκτός από ένα καταφύγιο διασκέδασης των παιδιών είναι και ένας χώρος χαλάρωσης για τους γονείς. Σίγουρα θα σκέφτεστε ότι όλοι οι παιδότοποι έχουν ένα χώρο καφετέριας, το Cloud όμως έχει κάτι ξεχωριστό… Από επιλεγμένα ζεστά και κρύα ροφήματα, χειροποίητα παραδοσιακά αναψυκτικά όπως λεμονάδες – μανταρινάδες μέχρι και νόστιμες μακαρονάδες, ζουμερά burgers και δροσερές σαλάτες. Με άλλα λόγια.. ένα μενού που σίγουρα δεν το συναντάς σε έναν παραδοσιακό παιδότοπο!

Σημείο συνάντησης: Λ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος (3ος όροφος)

Τηλέφωνο: 210 9733068

Please follow and like us:
Pin Share