Το καλοκαίρι είναι η κατ’ εξοχήν εποχή των πάρτι και αν λάβουμε υπ’ όψιν τα στοιχεία που θέλουν τα περισσότερα παιδιά να γεννιούνται αυτή την περίοδο είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα γενέθλια και του δικού σας παιδιού είναι κοντά…

Η ώρα για να οργανώσετε ένα καλοκαιρινό, παιδικό πάρτι, λοιπόν, πλησιάζει και εκείνο που θέλετε είναι το πάρτι αυτό να μείνει αξέχαστο στο παιδί σας και τους καλεσμένους του.

Παρακάτω ανακαλύψτε 5 απίθανους, δροσερούς και ιδιαίτερους τρόπους για να κάνετε το φετινό πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας να… χαραχθεί στη μνήμη του για πάντα.

Το καλοκαίρι τα καλύτερα πάρτι γίνονται εκτός σπιτιού. Παραλίες, πάρκα και ανοιχτοί παιδότοποι είναι ιδανικά μέρη για το πιο ξέφρενο και χαρούμενο παιδικό πάρτι.

Πάρτι σε ανοιχτό παιδότοπο

Οι παιδότοποι έχουν «λύσει» τα χέρια των γονιών όσον αφορά στα παιδικά πάρτι. Συγκεντρώνουν σε έναν χώρο όλα όσα χρειάζεται για να διασκεδάσουν όλοι, παρέχουν ασφάλεια στα παιδιά, ιδιαίτερα και ποικίλα παιχνίδια.

Ιδανική επιλογή για καλοκαιρινά, παιδικά πάρτι αποτελεί το Volta Fun Town στο AVENUE, χώρος ο οποίος είναι γνωστός τόσο για την κλειστή του αίθουσα όσο και για την πολύ μεγάλη έκταση που διαθέτει έξω από το εμπορικό κέντρο.

Εκεί τα παιδιά θα μπορέσουν να απασχοληθούν με δραστηριότητες όπως την υπαίθρια πίστα Roller skating, το γήπεδο Mundialito, το παιδικό Τραμπολίνο, το Ψάρεμα, τα Baby Kart και διάφορες άλλες παιχνιδομηχανές.

Τα καλά νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Διασχίζοντας το πάρκο θα μεταφερθείτε στον 2ο εξωτερικό χώρο των Volta Fun Town όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στην τεράστια Παιχνιδοκατασκευή Κάστρο, στα Φουσκωτά, στο αθλητικό Τραμπολίνο, τις Λιμουζίνες ή τον τοίχο αναρρίχησης.

Διάβασε περισσότερα στο Infokids.gr

Please follow and like us: