Ένα ξεχωριστό παιδικό party!

Τα Volta γνωρίζουν πως να διοργανώσουν ένα παιδικό πάρτυ που θα το θυμούνται όλοι! Παραμυθένια κάστραζούγκλες  για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης, τραμπολίνο για διασκέδαση στα ύψη,  baby kart και λιμουζίνες για μελλοντικούς οδηγούς, baby boats για μικρούς καπετάνιους, πίστες roller skating και virtual reality games είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείς να συναντήσεις στους παιδότοπους Volta.

8 θεματικά πάρκα παιδικής ψυχαγωγίας με απολαυστικές δραστηριότητες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών ηλικίας 1- 12 ετών και υπόσχονται ατελείωτο παιχνίδι.

Οι party organizers των Volta αναλαμβάνουν να σας εξυπηρετήσουν σε ό,τι κι αν χρειαστείτε για το party του παιδιού σας, από τις προσκλήσεις για τους καλεσμένους, τον εορταστικό στολισμό του χώρου, το αποκλειστικό service, αλλά και το κέρασμα για τους γονείς.

Από το Volta Gift shop μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα δωράκια για τους καλεσμένους σας!

Αν επίσης θέλετε να οργανώσετε στο χώρο σας μία γιορτή, γενέθλια, ένα happening ή οποιαδήποτε εκδήλωση τα Volta μπορούν να σας διαθέσουν παιχνίδια όπως: θεματικά φουσκωτά, μηχανικά ζωάκια, air hockey, μπασκέτες κ.α

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επιλέξτε το αγαπημένο σας υπαίθριο ή εσωτερικό πάρκο Volta και κάντε κράτηση τώρα!