Ιστορικό

Η Volta fun park Α.Ε συστάθηκε το 2004 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την ενοικίαση και προώθηση παιχνιδιών ενώ πλέον κατέχει κυρίαρχη θέση στον τομέα της διαχείρισης πάρκων και παιδότοπων, με σαφή προσανατολισμό στην ηλικιακή ομάδα 1-12 ετών.

Η Volta Fun Park Α.Ε διαθέτει 8 διαφορετικά πάρκα ψυχαγωγίας και διασκέδασης, που βρίσκονται μέσα στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας (Athens Metro Mall, Avenue Mall, Athens Heart Mall, Μαρίνα Φλοίσβου, Sports Park στα Σπάτα). Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία επεκτάθηκε εκτός Αττικής με το άνοιγμα ενός νέου πάρκου στο Mare West στη Κόρινθο και στην Fashion City Outlet στη Λάρισα.

Τόσο η τοποθεσία των καταστημάτων αλλά και η έκταση που καταλαμβάνουν συντελούν στη διαφοροποίηση των Volta από άλλους συνοικιακούς παιδότοπους και καθιστούν την εταιρεία ως την μεγαλύτερη αλυσίδα θεματικών πάρκων παιδικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα.

Στόχοι

Κοινωνική Ευθύνη

Ανθρώπινο Δυναμικό

Κάθε τμήμα της Volta fun park A.E, καθώς και κάθε πάρκο Volta, στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό που έχει αφενός υψηλή τεχνογνωσία, κυρίως όμως αγάπη για τα παιδιά τα οποία αποτελούν βασικό πυρήνα όλων των οικογενειών.

Ο υπεύθυνος κάθε χώρου, το δημιουργικό τμήμα αλλά και το τεχνικό τμήμα, έχουν ως κυριότερο κίνητρό τους την επιθυμία να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν και τη βέλτιστη ψυχαγωγία στα παιδιά, αλλά και στους συνοδούς.

τεχνική υποστήριξη

Η Volta fun park Α.Ε διαθέτει μία ολόκληρη in house ομάδα τεχνικών, με πολυετή εμπειρία, η οποία υποστηρίζει και διατηρεί τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες των πάρκων Volta σε άριστη κατάσταση.

Εξοπλισμός και ποιότητα

Καθ’όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, η Volta fun park Α.Ε, διαθέτει συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους της Ευρώπης: MP Group, Techway, G- look, Wesco, Profab, Sela Cars , Motoi, Akrobat κλπ.

Η τήρηση όλων των διεθνών προδιαγραφών ασφαλείας από τις κατασκευάστριες εταιρείες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαία από πλευράς ποιότητας και ανταπόκρισης.
Η Volta fun park Α.Ε κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας για κάθε ένα από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που εγκαθιστά στα πάρκα Volta.

Όλα τα πάρκα των Volta τηρούν τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την Ελληνική & Ευρωπαϊκή νομοθεσία καθώς διαθέτουν μόνιμη συνεργασία με την εταιρία «Καθαροί Παιδότοποι» η οποία είναι εξειδικευμένη στην απολύμανση παιδότοπων.